Edsbyns discgolfbana

Kostnadsfritt - 18 hål

Välkomna till Edsbyns Discgolfbana. Vi är stolta över att ha en kostnadsfri bana som är öppen för alla att spela på – dygnet runt, året om. Vi har 18 vackra hål, till vilka ni finner på översiktskartan här intill. Hålspecifika regler står på hålkartorna, vid respektive hål.

Gillar du vad du har sett? Banan är helt kostnadsfri att besöka – tack vare våra sponsorer. Vill du lämna ett litet bidrag till oss? Swisha gärna en slant till 123 281 82 43 och märk betalningen med Donation – så lovar vi att göra allt för att utveckla banan ännu mer.

Besök oss gärna på Facebook och Instagram. Lämna gärna en recension över ditt besök – vi uppskattar din feedback. Vi finns också där för att svara på frågor.

Centralt beläget

Edsbyns Discgolfbana är ett projekt som VIF Ultimate jobbat med sedan våren 2012. Det har funnits flertalet discgolfbanor på diverse (o)tillgängliga platser i kommunen tidigare, men vi ansåg att det var dags att göra en storsatsning och flyttade ner till det centralt belägna motionsområdet Bäck i centrala Edsbyn. Ett område med oändliga potential. I dagsläget finns det 18 hål varav några även har alternativa utkast/korgar.

Partners

Tillsammans med våra partners har vi äran att driva och utveckla kommunens Discgolfbana. När du är partner till Viksjöfors IF Frisbee, VIF och Discgolfbanan så kan du räkna med en verksamhet som växer. 

Hur blir man partner?